Luxe amuses

Het mooie van amuses is de eindeloze variatie. Amuses kunt u zodanig serveren dat de maaltijd bestaat uit meerdere kleine gerechten, een ultieme smaaksensatie & beleving! We varieren met amuses gebaseerd op vlees, vis en groente. Maar ook spannende dessertamuses komen aan bod. U kookt onder begeleiding van Wilco van den Baar. Wilco van den Baar heeft ervaring als Chefkok in meerdere sterrenrestaurants.

U leert experimenteren met de combinaties van smaken en deze langzaam in een menu op te bouwen. Moderne en nieuwe bereidingstechnieken maar daarnaast ook gemakkelijke en dagelijks bruikbare tips.

Vraag maar raak en Wilco geeft zijn culinaire geheimen prijs!

  • U kookt onder deze unieke begeleiding een 3-, 4 of 5 gangen menu.

  • Tijdsduur: 4 – 5 uur (inclusief diner)

  • 12 tot 16 deelnemers

  • Prijs vanaf € 75,- p.p.

  • Drank naar wens en op basis van nacalculatie.

  • Heeft u iets anders in uw gedachte?

Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.

Hoe gaat de kookworkshop in de praktijk?
Na een feestelijk ontvangst met een glas prosecco start een korte uitleg van de inhoud van de workshop van de Chefkok Wilco van den Baar. Vervolgens gaat u onder deskundige begeleiding aan de slag. In de keuken bereidt iedereen een gedeelte van het menu. Tijdens de workshop is er voldoende tijd om bij te kletsen, een glas wijn te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Aan sfeervolle tafels in de unieke ambiance van SOTTO Lounge gaan we genieten van eigen gemaakte culinaire hoogstandjes en mooie wijnen. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met lekkernijen.

Neem voor een offerte contact op met info@sottolounge.nl  of via 06-43 44 31 45