Categorieën

mrt 17, 2020
| Algemeen | Evenementen 

Vanwege de Corona Crisis en het sluiten van de horeca bied ik tijdelijk de mogelijkheid heerlijke maaltijden af te halen.

Menu af te halen op elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

Onderstaand menu is voor donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 april.

Uiteraard koken we voor de liefhebber vegetarisch.

Lees meer..

feb 28, 2020
| Algemeen | Evenementen 

Zaterdagavond 28 maart stellen we twee getalenteerde wijnmakers met en geheel eigen stijl aan jullie voor: Dominic Schmitz en Frank Achenbach. Twee zeer verschillende stijlen, dit beloofd een mooie avond te worden.

U proeft de wijnen bij verschillende gerechten tijdens het speciaal door Winesom en ‘uwchefkokthuis’ georganiseerde Walking Dinner. U bent in de gelegenheid om meerdere wijnen te proeven bij de gerechtjes.

Lees meer..

nov 27, 2019
| Algemeen | Evenementen 
Vrijdagavond 27 maart komt Markus Brauchle speciaal voor ons naar Nederland. Markus is de belangrijkste man bij Weingut Rieger want bepaald wat er in de kelder gebeurt. Hij weet alle details van de prachtige biodynamische wijnen van Weingut Rieger uit het Zuidelijkste stukje van Duitsland. Weingut Rieger ligt bijna tegen de Zwitserse grens aan. Deze avond proeven we al zijn beschikbare wijnen die prachtig combineren met gerechten. Een meer dan mooie avond die nog lang in uw herinnering zal blijven.

Lees meer..

nov 27, 2019
| Algemeen | Evenementen 

Sotto Lounge wordt restaurant voor één dag en serveert een prachtig Paasmenu op Eerste Paasdag (zondag 12 april 2020).

Samen met uw gezelschap geniet u in de luxueuze inrichting van Sotto Lounge van een prachtig 4 gangen Paasmenu tijdens de lunch van Chefkok Wilco van den Baar.

Lees meer..

okt 9, 2019
| Algemeen | Evenementen 

David Bantley (exportmanager Continuum Estate) en Carissa Mondavi (dochter van Tim Mondavi) komen naar ons toe.

Zij brengen de gebroeders Carlo en Dante (broers van Carissa Mondavi) onder de aandacht: de twee topklasse Pinot Noir wijnen van het wijnbedrijf RAEN uit Sonoma (Californië).

De focus ligt deze avond op Cotinuum Esate. Hiervan zullen wij drie jaargangen van laten proeven. 2009, 2014 en 2016 Continuum Estate is sinds 2006 het paradepaardje van de Mondavi familie.

Continuum Estate is voor Tim Monavi de opvolger van de Opus One, Zijn doel is om de beste wijn van de wereld te maken! En dat kun je nu eenmalig proeven!

Lees meer..

okt 9, 2019
| Algemeen | Evenementen 
Wat is jouw Champagne stijl & smaak?
Is het Veuve of Ruinart? Proef het in deze unieke masterclass en proeverij.
Twee wereldberoemde Champagnehuizen met een verhaal.

Tijdens deze masterclass presenteren Martine Reukema (Senior Account Manager Corporate & Private Sales Moet Hennessy) en Eline Groenendijk (Champagne Ambassadeur en Register Vinoloog) de diverse Champagnes van beiden huizen.
We proeven 4 Champagnes van Veuve Cliquot en 4 Champagnes van Ruinart.
Tijdens de proeverij worden er enkele ‘champagne- amuses’ geserveerd.

Lees meer..

dec 2, 2016
| Algemeen 
Vergader- en trainingsmogelijkheden voor uw bedrijf
Tot in de puntjes verzorgd op de unieke locatie van SOTTO Wijnkelders en Proeflounge!

Uw Chefkok Thuis wordt gerund door Chefkok Wilco van den Baar. Na een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland, heeft Wilco enkele jaren geleden besloten om voor zichzelf te gaan beginnen als Chefkok aan huis.
Met zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.

Lees meer..