Categorieën

apr 2, 2019
| Algemeen | Evenementen 

Dit wil je niet missen! Deze man, de wijnen, de ambiance en de gastronomie! Leg nu vast in de agenda!

Voor wie? Iedere gepassioneerde wijnkenner & liefhebber.

Lees meer..

apr 2, 2019
| Algemeen | Evenementen 
Ontmoet de top van de Elzas met Jonathan en Pierre
Deze twee jonge wijnprofessionals/wijnmakers laten ons kennismaken met wijnen die u nog nooit geproefd heeft. Nog niet verkrijgbaar in Nederland en daardoor exclusief voor u!
Elzas wijnen staan bekend om hun enorme gastronomische waarde. De wijnen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk bij te eten. Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris, Gewurtztraminer, Muscat en Pinot Noir uit deze prachtige wijnregio behoren tot de top: dit gaan Pierre en Jonathan ons laten proeven. In combinatie met de mooiste gerechten van Wilco natuurlijk.

Lees meer..

mrt 12, 2019
| Algemeen | Evenementen 
Twee getalenteerde wijnmakers met een eigen stijl! 
Proef al hun wijnen bij de diverse gerechten van Wilco van den Baar!
Zaterdagavond 29 Juni stellen we twee getalenteerde wijnmakers met en geheel eigen stijl aan jullie voor: Jürgen Krebs  (Pfalz) en Daniel Then (Franken). Twee zeer verschillende stijlen, dit beloofd een mooie avond te worden.

Lees meer..

jan 12, 2019
| Algemeen | Evenementen 

Sotto Lounge wordt restaurant voor één dag en serveert een prachtig Paasmenu.

Samen met uw gezelschap geniet u in de luxueuze inrichting van Sotto Lounge van een prachtig 4 gangen Paasmenu van Chefkok Wilco van den Baar. Wij zijn doorgaand van 13:00 tot 21:00 uur geopend en ontvangen u graag op het tijdstip wanneer u wenst te komen, geef dat wel duidelijk aan bij het maken van uw reservering.

Lees meer..

dec 6, 2018
| Algemeen | Evenementen 


Op woensdagavond 10 april vindt er een exclusieve Masterclass plaats van een prachtig Champagnehuis uit de Côte de Blanc. De eigenaar van Champagne HATT en SÖNER neemt jullie in een uur tijd mee in zijn passie voor zijn prachtige Cuvees. Uiteraard proeven we tijdens de masterclass zijn Champagnes.
Om 20.00 uur gaan we aan tafel en begeleiden zijn Champagnes een prachtig luxe diner gemaakt door topchef Wilco van den Baar.

Lees meer..

sep 28, 2018
| Algemeen | Evenementen 
Op woensdagavond 28 november vindt er een unieke zeer gastronomische avond plaats in Sotto Lounge. Guiseppe Vajra van G.D. Vajra, een van de meest gerenommeerde wijnproducenten van Barolo, uit Piemonte (Italië) is deze avond aanwezig om u kennis te laten maken met zijn wijnen van hoge klasse. Wilco kookt daaromheen een fantastisch 4 gangen truffel diner.

Lees meer..

sep 11, 2018
| Algemeen 

Op zaterdagavond 20 oktober vindt er een exclusief 'White' diner plaats in het teken van Ruinart Champagne, kaviaar, truffel en nog veel meer luxe.

Uw avond:
U wordt ontvangen met een glas R de Ruinart en een luxe amuse
Vervolgens krijgt u een unieke kaviaar-tasting van Persian Caviar.
Vervolgens geniet u van het 5 gangen diner verzorgd door Wilco van den Baar en zijn team in een voor u prachtig wit aangekleed restaurant.
Bij iedere gang serveren wij u een passend glas Ruinart Champagne (R de Ruinart magnum, Ruinart Blanc de Blanc in 750 ml en magnumfles, DOM Ruinart, Ruinart Rosé) en zult u wederom verwend worden met een aantal soorten kaviaar.

Aarzel niet en beleef deze spectaculaire avond met uw geliefde, collega’s of vrienden.
Vier het leven en laat u verwennen met alle rijkdom die wij u te bieden hebben.

Lees meer..

jan 23, 2018
| Algemeen | Evenementen 
Proef de kenmerken van druivenrassen zowel in het glas als op uw bord!
Wilco van den Baar gaat de uitdaging aan en kookt een uniek diner voor iedere liefhebber van wijn (en spijs natuurlijk!).
U kent de opmerkingen over wijn wel: een Sauvignon Blanc die neigt naar appel, kruisbes, gras en groene groenten terwijl we bij een Chardonnay moeten denken aan room, boter, vanille en tropisch fruit, een Riesling vol honing en een hoge mate van mineraliteit en verfijnde zuren. Een wijn gemaakt van Nebbiolo met tonen van truffel, noten en aarde. Een peperige Malbec of een Cabernet Sauvignon vol cederhout.
Maar hoe smaken deze combinaties in een wijn eigenlijk?
En hoe smaakt dit als je deze ‘wijningrediënten’ bij elkaar op je bord proeft?

Lees meer..

dec 2, 2016
| Algemeen 
Vergader- en trainingsmogelijkheden voor uw bedrijf
Tot in de puntjes verzorgd op de unieke locatie van SOTTO Wijnkelders en Proeflounge!

Uw Chefkok Thuis wordt gerund door Chefkok Wilco van den Baar. Na een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland, heeft Wilco enkele jaren geleden besloten om voor zichzelf te gaan beginnen als Chefkok aan huis.
Met zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.

Lees meer..