Kookstudio

De professionele keuken van “Sotto wijnkelders & proeflounge” is ruim opgezet en voorzien van alle gemakken om een diner of lunch te bereiden.

De keuken is volledig ingericht van servies tot pannen en van bestek tot koksbuizen. Daarnaast is er een aparte spoelkeuken en is de keuken voorzien van professionele Viking apparatuur. Een gasfornuis met 6 pitten, inductiekookplaat, gasoven, elektrische oven, warmhoudlade, koelkast en vrieskast behoren onder andere tot de inrichting van de keuken.

“Creatief, vernieuwend, optimistisch, daadkrachtig en passie voor het vak”

Wilco van der Baar, gastvrij van nature, straal rust uit, altijd gedreven, man met visie en doorzettingsvermogen, met groot geloof in mensen en realistische kijk op de organisatie!

Lees hier meer over de gedrevenheid van onze chefkok.

Kookworkshops

Koken met de Seizoenen

Heerlijk gerechten bereiden met verse seizoensproducten. Proef de pure smaak dat het seizoen biedt. Vanaf 12 tot 16 personen.

Bella Italia!

De rode draad in deze workshop zijn de pure ingrediënten en combinaties hiervan. Viva la Italia! Vanaf 12 tot 16 personen.

Vis op het menu

Zoveel soorten vis, zoveel manieren om te bereiden. Leer een heerlijk gerecht te bereiden met verse vis. Vanaf 12 tot 16 personen.

Chefs Sterren Special

Stap in de keuken met onze gedreven chefkok. Hij zal u de fijne kneepjes van het vak leren. Vanaf 12 tot 16 personen.

Cook, wine & dine

Bij een heerlijk maaltijd hoort een goed glas wijn. En andersom. U leert de combinaties van gerechten en wijnen. Vanaf 16 tot 32 personen.

Luxe amuses

Het mooie aan Sushi is de eindeloze variatie. Onze chefkok leert u te experimenten met de combinaties van smaken. Vanaf 12 tot 16 personen.