Categorieën

TERUG
sep 1, 2020
| Algemeen | Evenementen 

Barolo & Truffel diner datum volgt zsm

Vorig jaar heeft u mogen genieten van het Truffel diner met de supertuscans van Renzo Marinai. De jaren ervoor met de Barolo’s en Barbera’s en witte wijnen van G.D. Vajra en Le Cecche uit Piemonte. Vanwege het grote succes nodigen we uiteraard ook dit jaar weer een wijnproducent uit deze beroemde wijn- en truffelstreek uit!
Vol trots willen we u als een van de eersten laten weten dat dit een wijnproducent is uit de top: Brandini uit La Morra! Beroemd om zijn meerdere topklasse Barolo’s!

Op vrijdagavond 30 oktober vindt deze unieke en zeer gastronomische avond wederom plaats in Sotto Lounge. Wanneer het enigszins mogelijk is, is deze avond de wijnmaakster zelf aanwezig om u kennis te laten maken met zijn wijnen van hoge klasse. Wilco kookt daaromheen een fantastisch 4 gangen truffel diner.

Details vrijdagavond 30 oktober:

– Ontvangst 18.30 uur met hapjes en aperitief

– 19.00 uur: een royale 4 gangen truffel diner van Wilco van Baar.

Iedere gang wordt begeleid met een prachtige wijn van Brandini uit het fameuze Barolo gebied!

– koffie/thee met iets zoets.

– Afsluiting: rond 22.00 uur

– All inn Prijs 98,- pp.

Uiteraard krijgt u de mogelijkheid de wijnen na afloop te bestellen voor thuis.

Reserveren kan vanaf nu Wilco van den Baar, tel: 06 43 44 31 45, wilco@uwchefkokthuis.nl
Let op: max 35 personen ivm COVID-19 richtlijnen.

We hopen u in november weer te mogen ontmoeten en maken er een prachtige avond van!

Culinaire groet,

Wilco van den Baar en Eline Groenendijk