Categorieën

TERUG
dec 6, 2018
| Algemeen | Evenementen 

WOENSDAGAVOND 10 APRIL MASTERCLASS CHAMPAGNE HATT en SÖNER met aansluitend een LUXE CHAMPAGNE DINER


Op woensdagavond 10 april vindt er een exclusieve Masterclass plaats van een prachtig Champagnehuis uit de Côte de Blanc. De eigenaar van Champagne HATT en SÖNER neemt jullie in een uur tijd mee in zijn passie voor zijn prachtige Cuvees. Uiteraard proeven we tijdens de masterclass zijn Champagnes.
Om 20.00 uur gaan we aan tafel en begeleiden zijn Champagnes een prachtig luxe diner gemaakt door topchef Wilco van den Baar.

De beleving:
Vanaf 18.30 uur wordt u ontvangen met een glas Quattuor, Brut, Blanc de Blancs Millesimé, Premier Cru en wat kleine ontvangsthapjes.
Van 19.00 tot 20.00 uur vertelt Mathias het prachtige verhaal achter de Champagnes van HATT en SÖNER en u proeft wat de top van de Côte de Blanc (goudkust voor Chardonnay!) te bieden heeft.
Om 20.00 uur gaan we aan de met wit linnen gedekte tafels en geniet u van de diverse stijlen Champagnes begeleid door prachtige luxe gerechten van Wilco van den Baar en zijn team.

De Champagnes van HATT en SÖNER:
Quattuor, Brut, Blanc de Blancs Millesimé, Premier Cru
Les Matines, Ultra Brut, Blanc de Blancs Millesimé, Premier Cru
Grande Cuvée Brut Rosé
Prestige le Grand-Père Millesimé, Blanc de Blancs, Premier Cru

Beleef deze spectaculaire avond met uw geliefde, collega’s of vrienden; we leggen u compleet in de watten!

Locatie:
SOTTO Wijnkelders & Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo (15 autominuten van Amersfoort, bij Harderwijk).
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.
Unieke eenmalige ALL-IN Prijs 95,- per persoon.

Reserveren:
Bel of mail snel naar Wilco van den Baar: wilco@uwchefkokthuis.nl of 0643443145