Categorieën

TERUG
dec 2, 2016
| Algemeen 

Luxe kookworkshops en kooklessen van Uw Chefkok Thuis

Vergader- en trainingsmogelijkheden voor uw bedrijf
Tot in de puntjes verzorgd op de unieke locatie van SOTTO Wijnkelders en Proeflounge!

Uw Chefkok Thuis wordt gerund door Chefkok Wilco van den Baar. Na een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland, heeft Wilco enkele jaren geleden besloten om voor zichzelf te gaan beginnen als Chefkok aan huis.
Met zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.

Luxe kookworkshops en kooklessen van Uw Chefkok Thuis
Kookworkshops en kooklessen
Wilco draagt ook graag zijn kennis over en verzorgd daarom in een luxe unieke ambiance kookworkshops en kooklessen. Wilco doet dit met passie en gedrevenheid. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Er wordt alles aan gedaan om de gasten te zien genieten.
In de goed uitgeruste kookstudio van SOTTO Wijnkelders en Proeflounge kunt u volop leren en vooral genieten. U kunt een keuze maken uit diverse thema’s of het overlaten aan de creativiteit en inspiratie van de Chef en het seizoen!

Perfect als voor bedrijfsuitjes, (vrijgezellen) feestjes, partijen, families, vrienden en iedereen die van gastronomisch genieten houdt!

In groepjes van twee tot vijf personen bereidt u een bepaald gerecht voor. U proeft de gerechten met z’n allen aan tafel. Het is ook mogelijk een deel van de groep tijdens de voorbereidingen wat te leren over de geschonken wijnen bij het menu. Wilco werkt samen met ervaren gastvrouwen, sommeliers en vinologen.
 
Wilco brengt u, en uw gasten of medewerkers, de fijne kneepjes van het koksambacht bij. Dit alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De lounge van SOTTO is geschikt voor 40 tafelgasten. De tafels worden luxe ingedekt met linnen, het mooiste serviesgoed, kaarsen en verse bloemen. Er zal u aan niks ontbreken om uw feest of evenement tot een groot culinair succes te maken!

Vergadering of training?
Sotto Wijnkelders en Proeflounge is ook zeer geschikt als vergader- of trainingsruimte.
Omringd door wijnkelders, open haard, een professionele keuken (waar uiteraard uw koffieservies, lunch of borrel vandaan kan komen) wordt u geïnspireerd en gemotiveerd en komt u tot creatieve ingevingen. Er is voldoende plek voor 40 personen in vergader- of trainingsopstelling.

Voor een offerte op maat neemt u contact op met de Chef zelf:
Wilco van den Baar
Mobile: +31(0)6 43 44 31 45
E-mail:
wilco@uwchefkokthuis.nl