Categorieën

TERUG
jan 23, 2018
| Algemeen | Evenementen 

Wat zit er in uw glas? Uniek 6 gangen diner waarin kenmerken van druivenrassen centraal staan

Proef de kenmerken van druivenrassen zowel in het glas als op uw bord!
Wilco van den Baar gaat de uitdaging aan en kookt een uniek diner voor iedere liefhebber van wijn (en spijs natuurlijk!).
U kent de opmerkingen over wijn wel: een Sauvignon Blanc die neigt naar appel, kruisbes, gras en groene groenten terwijl we bij een Chardonnay moeten denken aan room, boter, vanille en tropisch fruit, een Riesling vol honing en een hoge mate van mineraliteit en verfijnde zuren. Een wijn gemaakt van Nebbiolo met tonen van truffel, noten en aarde. Een peperige Malbec of een Cabernet Sauvignon vol cederhout.
Maar hoe smaken deze combinaties in een wijn eigenlijk?
En hoe smaakt dit als je deze ‘wijningrediënten’ bij elkaar op je bord proeft?

Wilco presenteert deze avond een 6 gangen menu van zeer hoge kwaliteit.
Daarbij presenteren we een zestal prachtige wijnen. Allemaal gemaakt van één druivenras maar met typische kenmerken.
En die kenmerken vindt u vervolgens ook op uw bord, verwerkt in een prachtig gerecht.
Een beter wijn/spijs huwelijk kunt u niet krijgen.
Meld je aan voor deze eenmalige unieke avond via wilco@uwchefkokthuis.nl / 06 43 44 31 45


Details:
Datum nader te bepalen
Locatie: SOTTO Wijnkelders en Proeflounge, Stationsstraat 4 Ermelo
Aanvang: 18.30 uur met aperitief, 19.00 uur aan tafel.
Kosten pp: 85,- all-in voor aperitief, 6 gangen menu, 6 wijnen en uitgebreide beschrijvingen en toelichtingen, tafelwater, brood, koffie of thee.